God morgon måndag! Ny vecka igen, undan gå...

img_9876 (MMS)

God morgon måndag! Ny vecka igen, undan går det mest hela tiden. Har inte gjort så mkt vettigt ihelgen, tagit det piano mest! Varför har jag en bild på ett smörpaket? Jo, för jag blev lite full i skratt när jag insåg hur mkt man får jobba med sig själv när man har barn! Jag avskyr när man gräver i smöret, men.. Kan ju inte klaga på Änglah för det när hon vill bre sin egen smörgås. Men ooooj, vad det kryper i kroppen på mig just nu.. :) Så där ja, dagens I-landsproblem! Glá måndag!


Igår bakade jag Daimglasstårta. Den smakad...

img_8776 (MMS)

Igår bakade jag Daimglasstårta. Den smakade så där, inte supergod men inte direkt äcklig heller. Medelmåttig typ.. Nu ska jag faktiskt tvätta/städa bilen. Sikket skitgöra!


Dagens bästa! Snacka om nostalgi på höööög...

img_1035 (MMS)

Dagens bästa! Snacka om nostalgi på höööög nivå! Och precis som son mor så gillade Änglah Björne! Tummen upp!


Ååååå, nu är det äntligen vår! Rosa Conver...

img_0875 (MMS)

Ååååå, nu är det äntligen vår! Rosa Converse och cykling! Härligt!


Igår gjorde vi gipsmage! Skönt att ha det ...

img_2174 (MMS)

Igår gjorde vi gipsmage! Skönt att ha det gjort, den till vänster är från när jag väntade Änglah och den högra är den nya! Ser lite lika ut.. Tror de ska vara gjorda i ungefär samma vecka. Imorgon åker vi till Örebro jag och Änglah för att leka med Tant Lina! Ska bli såååå härligt, och efterlängtat! På fredag ska jag till BM igen, få höra vad hon har att säga. Hon skulle konsultera med spec. mödravården ang. mina prover. Sen tror jag och dotra åker till Hällefors, pappan i huset ska ut på killgalej på lördagen så.


Idag bakade vi en gravidtårta, jag och The...

img_0546 (MMS)

Idag bakade vi en gravidtårta, jag och Theresé.. Eller Theresé fixade bottnarna igår redan. Vi spacklade med grädde och fixade i ordning den idag. För att vara första gången så är vi nöjda! :)


Skrotad bil!

img_1518 (MMS)

Så här kan en dag på folkrace sluta!


Söndag!

Då var helgen snart slut, var på folkrace igår. Hjärtat körde. Men det slutade minst sagt inte så bra, Jim ledde i första heatet, sedan rullade han i ledning. Bilen blev lite skadad bara, han lagade bilen så att han kunde åka andra och där blev han tvåa. I tredje heatet rullade han IGEN! Så nu är bilen totaltskrot, sne och jävlig.. Så kan det gå! Idag har vi planer på att hämta en ny folkracebil åt Jim. Sen ska Jim och Änglah till simhallen. Jag ska åka till Theresé och göra klart en tårta som vi gravida ska bjuda på imorgon när vi har personalmöte på jobbet! Ska bli spännande! Jaha, provsvaren jag fick i fredags var ingen rolig historia igen, visst proverna hade blivit yttepytte bättre. MEN nu hade jag låga glukosvärden OCKSÅ! Vad fan.. Det går bra nu kompis! Fick en akuttid imorgon till lasarettet för kontroller. Ska ringa spec. mödravården i Västerås imorgon och höra vad jag ska ta mig till. Jaha, nehe.. Ta tag i dagen nu då!


Ja, så kan en tur till sjukhuset sluta.. N...

img_5630 (MMS)

Ja, så kan en tur till sjukhuset sluta.. Några blodprover som slutar med spruckna blodkärl och en dubbelt så stor blåslagen haka och käkar som inte går att använda. Suckolainen! Svimmade av efter att ha varit fastande och blivit "tömd" på blod. Landade med all kraft på hakan och käkarna. Men, allt gick till slut bra. Var lite seg och ur gängorna igår och lite seg än.. Värsta var ändå att Änglah var med igår. Stackars lilla tjej! Hon var rädd, rädd som tusan. Men vi pratade igenom den igår och så blev det bättre iaf.. Idag skulle läkaren ringa om provsvaren. Få se vad de visar. Nej, nu lär vi styra upp vår dag!


God morgon torsdag! Sitter just nu på lasa...

God morgon torsdag! Sitter just nu på lasarettet och ska ta nya och fler prover.. Få se vad de visar denna gång! Alltid lika spännande.. Har det vänt nu tro?! :) Sen får vi se hur jag och Änglah styr upp denna lediga dag. Nästa vecka är det bara två dagar (!!) kvar! Herre min je.. Så konstigt det ska bli, men skööönt ändå.. Therese, min ena kollega, gick hem igår på grav. penning, hoppas du njuter nu! ;)


Livet på den berömda pinnen! <3

img_9546 (MMS)

Livet på den berömda pinnen! <3


God morgon! Hittade ett perfekt ställe för...

img_0706 (MMS)

God morgon! Hittade ett perfekt ställe för förvaring av min utekruka, i sovrumsfönstret! :) Nu kickar vi snart igång ännu en arbetsdag, idag jobbar jag mitt sista sena pass för ett tag framöver.. Imorgon kl 15.30 tar jag helg igen, sen har jag två arbetsdagar kvar nästa vecka och sedan blir det en lååååång mammaledighet!


Idag fick jag/vi en finfin bebispresent fr...

img_7180 (MMS)

Idag fick jag/vi en finfin bebispresent från min kollega Jossan! Vi tackar & bockar! :) Så fina så det är inte klokt!


Woho! Nu kööööööör vi!

img_0618 (MMS)

Woho! Nu kööööööör vi!


Köpte mig ett kakfat igår på Billige Nickl...

img_7064 (MMS)

Köpte mig ett kakfat igår på Billige Nicklas hemma i byn, perfekt att ha som fruktfat! Nu kanske det inte syns så bra när den är överfull, men ändå.. Sitter och tittar på hockey. Har tippat på AIK seger idag faktiskt, så hoppas jag vinner några kronor!


God morgon! Jag & hjärtat har precis ätit ...

img_3920 (MMS)

God morgon! Jag & hjärtat har precis ätit frukost framför storslalom. Idag är en bra sporttvdag! Både storslalom, slalom, skidor, friidrott och hockey! Synd bara att huset även ska städas och donas i.. ;) Sedan ska de svidas om inför en mamma- och pappaafton med Italiensk 3-rätters middag! Därför är vi barnlediga denna helg. Ett litet tips för att få lite vårkänslor: jag har tagit in kvistar från vårt körsbärsträd och ställt på bordet! Så skönt att se knoppar bryta ut! Glad lördag på er!


Nu är fönstret klart! Hängde även dit hjär...

img_2208 (MMS)

Nu är fönstret klart! Hängde även dit hjärtana som Carola sytt.. Nu är bara problemet var jag ska ha fönstret! :) Lutade MOT väggen eller hänga UPP på väggen, det är frågan?!


Och idag skjutsade jag mamma till röntgen ...

img_0935 (MMS)

Och idag skjutsade jag mamma till röntgen i Lindesberg, var snökaos hela vägen! Var lite ovant.. Men vi kom hem igen hela och rena. Passade på att fynda lite i Nora: en löpare från Nyblom & Kollén, huslykta och assietter. De två hjärtana har Carola sytt, tycker de är superfina. Kommer passa fint i mitt hönsnätsfönster. Som jag fick mer hönsnät till av Carola, så nu blir alla rutor täckta! :)


Igår bakade jag jordnötskaka ur en tidning...

img_4860 (MMS)

Igår bakade jag jordnötskaka ur en tidning mamma hade. Var faktiskt helt OK! Smakade nästan lite juligt så här på vårkvisten! Tog med lite till Carola när vi var dit på besök, hon bjöd på nybakad kladdkaka. Så kalorierna flödade igår! :)


Sitter och blir bortskämd hos SaxEss hemma...

img_9574 (MMS)

Sitter och blir bortskämd hos SaxEss hemma i byn! Ska klippa och slinga håret, ska bli ljus igen.. Härligt!


Idag när vi var och hälsade på nykomlingen...

img_5011 (MMS)

Idag när vi var och hälsade på nykomlingen i fam Ruutikainen/Carlén så var vi in på Intersport. Detta fyndade jag till Änglah: underställ, fleecejacka och vatten- och vindtät jacka för 300 kr! Allt från McKinley, kanon! Sedan har jag varit på Pompdeluxe klädparty, OJ, så fina kläder!


Jim tränar starter i Kärrbo, det gäller at...

img_5754 (MMS)

Jim tränar starter i Kärrbo, det gäller att ligga i hårdträning inför tävling! :)


Änglah njuter av en riktig vårig frukost!

img_8592 (MMS)

Änglah njuter av en riktig vårig frukost!


SMS-inlägg

img_7867 (MMS)


Framåt.. Kliver in i v 33 imorgon och ska ...

Framåt.. Kliver in i v 33 imorgon och ska på kontroll. Fick tid för läkarbesök och ny provtagning den 15/3, intressant att se vad det visar då. Har fortfarande ont i foten inflammationen finns kvar. Nu är vi påväg till Köping för att hälsa på Jims lillebror och sambo. Ska ta tag i uppdatering senare.. Så, hej så länge!


RSS 2.0