Sen när bakar man med mutter?

Hittade ett recept idag, jag älskar vit choklad, eller älskade, nu ska man ju helst inte äta det, för då jublar vågen ännu mer. Men, skit i det nu... Hittade ett recept på rocky road, fast med vit choklad. Receptet var på engelska, så jag översatte det med hjälp av Google. Så det är deras översättning, men här är receptet:
 

Ingredienser

14 oz. god kvalitet Vit choklad (du kan använda Dairy Free vit choklad, men följ tillverkarens anvisningar för smältning i stället vårt)
2 oz. pistagenötter, lätt rostad * 2 oz. macadamianötter * 6 oz. flerfärgade marshmallows 3 oz. fruktsmak, flerfärgade gelé godis 3 oz. torkade tranbär

Vägbeskrivning (va??!)

Line botten och sidor av en 8 x 8 eller 9 x 9 bakplåt med vax (?) papper och ställ åt sidan. Grovhacka makadamianötter, marshmallows och godis och placera i ett glas eller rostfritt stål skål, (skål var det ja). Lägg de rostade pistaschmandlar (tumme upp!) och tranbär och blanda försiktigt. Bryt chokladen i små bitar och lägg i en mikrovågsugn skål. Mikrovågsugn för cirka 45 till 50 sekunder och rör om. Mikrovågsugn i ytterligare 30 sekunder rör sedan igen. (Mycket mikrovågsugn!) Upprepa processen om så behövs, tills all choklad är jämnt smälts och har nått en relativt tunn konsistens. Häll den smälta chokladen över frukten, nötter och godis blandningen och blanda väl för att säkerställa (intressant ord i ett recept!) att alla delar är ordentligt täckta med choklad. Häll i det beredda pan (say what?) och sedan nivå med en spatel. kylskåp i minst ett par timmar (helst över natten), sedan bort från kylskåpet, placera på en skärbräda (pappret kommer att vara mycket lätt att dra av) och skärs i önskade former och storlekar. Detta kommer att hålla bra i minst två veckor, även om det kommer att mjukna något på (av, i, under, över?) varm rumstemperatur. En läsaren Recept Konvertering * Om du behöver en längre hållbarhet för steniga vägen (rocky roads var det ja) eller vill göra detta mutter fri, byt muttrarna med olika typer av torkad frukt eller godis. MUTTER?!

Det här är fan humor på hög nivå.

Trevlig helg! Hoppas ni hittar den steniga vägen.

Vit choklad Rocky Road

Rocky roads, alt stenig väg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0